Podle Neymara bude spolupráce s Messim fungovat

Neymar (© marca.es)

Vyhoví si Neymar a Lionel Messi? To je hlavní otázka, která nastala po potvrzení Brazilcova přestupu do Barcelony.

Sám 21letý útočník věří, že spolupráce s argentinskou superstar bude fungovat: "Samozřejmě, že spolu můžeme hrát. Leo a já můžeme přepsat historii. Messi je fantastický, jsem jeho velký fanoušek a věřím, že mu dokáži pomoci. Myslím, že hrát vedle něho bude snadné. Je to chytrý kluk, nejlepší hráč světa. Chci se co nejrychleji přizpůsobit jeho stylu."

Neymar se ale těší i na spolupráci s dalšími hvězdami: "Přestup do Barcelony, to je jako splnění snu. Nemohu se dočkat chvíle, kdy si zahraji s takovým hráči jako Xavi, Iniesta, Dani Alves nebo Messi. Bude to úžasné. Jsem z přestupu nadšený."

"Přál jsem si přestoupit do Barcelony, šlo to od srdce. Hodně jsem mluvil s Bohem, aby mi ukázal správnou cestu. Proto jsem si vybral Barcelonu. Změna je vždy těžká, ale já si plním sen. Snil jsem o tom, že budu hrát v Barceloně, už jako malý kluk. Chci s klubem vyhrát vše."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace