Pogba je blíže přestupu do Realu Madrid, ročně by si mohl přijít na rekordní sumu

Paul Pogba (managingmadrid.com)

Francouzský reprezentant Paul Pogba je již delší dobu spojován s přestupem do Realu Madrid, který bude potřebovat omladit střed zálohy a šikovný hráč Manchesteru United je jedním z hlavních kandidátů na tento post. Do médií navíc unikla informace, kolik by si měl Francouz ročně vydělat, pokud by na přestup kývnul.

Paul Pogba má již několik měsíců na stole návrh na prodloužení smlouvy s Manchesterem United, ale zatím se nevyjádřil, což by mohlo znamenat, že v létě odejde jako volný hráč a díky úspoře za přestupovou částku získá opravdu tučný roční plat. Jednat by se mohlo až o 14 milionů eur, které údajně v současnosti nabízí Real Madrid.

S Bílým baletem by měl již jednat Mino Raiola, který je specialistou na velké přestupy a se situací kolem Pogby musí být více než spokojený. I on si totiž může přijít na rekordní provizi, jelikož talentovaného Francouze přivede do Madridu bez nutnosti platit vysokou přestupovou sumu.

V Madridu by si Pogba mohl zahrát s reprezentačními kolegy Kylianem Mbappém a Karimem Benzemou. Zároveň by si mohl užít podstatně ofenzivnější fotbal, než si nyní dopřává na Old Trafford. Manažer Ole Gunnar Solskjaer ho totiž často staví do role defenzivního štítu, který rozhodně není jeho vysněným postem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace