Pohárový los provázely chyby, zmatky i nedočkavost fanoušků Zaragozy

Fanoušci Zaragozy (© marca.es)

V sídle Španělského fotbalového svazu včera proběhl los osmifinále domácích pohárových soutěží, který provázely chyby a zmatky.

Vše začalo již při losu dvojic ženské soutěže Copa de la Reina, kdy některé míčky z osudí šly velmi špatně otevřít. Největší rozruch vzbudila chvíle, kdy byl vylosován Espanyol, jenž ale z informační grafiky vzápětí zmizel. Výsledkem bylo, že zástupce Realu Sociedad, který los prováděl, vytáhl o jeden míček více, a sice s klubem Tenerife Egatesa. "Dobrá zpráva, budete hrát doma," řekl moderátor, jenže opomenutí Espanyolu znamenalo, že Tenerife muselo být za viditelných rozpaků a zmatků posunuto o pozici "dopředu", tedy na venkovní klání proti Athleticu.

Ani mužská Copa del Rey se neobešla bez problémů. Svaz totiž krátce po losu zveřejnil hrací časy zápasů s tím, že Real Sociedad nastoupí proti Osasuně v úterý od 19 hodin. Jenže Baskové přitom mají na neděli od 18:30 naplánované ligové střetnutí proti Mallorce, což by znamenalo odpočinek ani ne 48 hodin, na což si postěžoval kapitán týmu Asier Illarramendi: "S hracími časy jste se předvedli. Odpočinek ani ne 48 hodin."

Svaz následně pohárový duel přesunul na čtvrtek...

Spíše úsměvná pak je historka ze Zaragozy, jejíž fanoušci okamžitě po losu ve 13 hodin začali tvořit fronty před pokladnami stadionu La Romareda, aby si koupili vstupenku na atraktivní souboj s Realem Madrid. Jenže klub v té době ještě nedal lístky do prodeje a neurčil jejich cenu, neboť ani nebyl znám termín zápasu. Nedočkavci si proto museli počkat až do sedmé večerní hodiny.

Podívejte se na zmatky při losování ženské soutěže Copa de la Reina:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace