Pořád jsem tady, ukázal Kaká

Kaká v zápase proti Rayu (© marca.es)

Fotbalový svět je proměnlivý. V lednu si fanoušci Realu Madrid přáli, aby Kaká klub opustil, nyní doufají, že jej José Mourinho nasadí v odvetě osmifinále Ligy mistrů proti Manchesteru United do základní sestavy.

Kaká dostal po dlouhé době důvěru v po souboji se Sevillou nadchl svým výkonem i v zápase proti Rayu Vallecanu. Brazilec konečně připomínal toho hráče, za kterého Bílý balet před několika lety zaplatil 65 milionů eur.

A mění se i přístup samotného hráče. Zatímco nedávno hlásil, že by pro obě strany byl nejlepší rozchod, nyní chce zářit v Realu Madrid: "Pracuji na maximum, stále mohu snít o čemkoliv. Pokud budu trénovat s plným nasazením, mohu dosáhnout cíle - získat si fanoušky Realu Madrid. Znovu zažívám pocity, které se zdály ztracené."

"Cítím se rychlejší. Na hřišti se mi daří dělat věci, které mi dříve nevycházely. Neprožívám lehké období, ale každým dnem se cítím lépe. Chci v Realu Madrid uspět."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace