Posílí snajpr Arsenalu mistra LaLigy?

Alexandre Lacazette - The Independent

Na severu Londýna přestali mít o Alexandra Lacazetta zájem, do hry tedy může vstoupit s nabídkou na přestup Atlético Madrid.

Transferový termín skončilo teprve před několika málo týdny, už nyní se však objevují první spekulace týkající se nadcházejících měsíců. Jedna taková zpráva spojuje Atlético, vítěze Primera División z minulé sezóny, se zajímavou posilou do ofenzivních řad.

Útočník Arsenalu Lacazette má na Emirates Stadium smlouvu platnou jen do června 2022, nicméně jednání o jejím prodloužení se zdají být na bodě mrazu. Chybí prý především iniciativa ze strany klubu.

Colchoneros se o odchovance Lyonu podle bulvárních médií zajímali v minulosti už několikrát, mimo jiné právě letos v létě. Během ledna však budou mít k nákupu třicetiletého forvarda ideální podmínky.

Autor 66 branek v dresu anglických Gunners má tržní hodnotu 28 miliónů euro, vzhledem k délce kontraktu ale lze očekávat značně nižší nároky ze strany prodejce. Atlético by tak mohlo k Luisi Suárezovi nebo Antoinu Griezmannovi přidat další smrtící zbraň do útoku.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace