Potvrzeno: Lukáš Juliš je novým hráčem druholigové Ibizy

Lukáš Juliš bude hostovat v UD Ibiza

UD Ibiza prostřednictvím sociálních sítí potvrdil novou posilu. Jedná se o osmadvacetiletéo českého útočníka pražské Sparty, Lukáše Juliše. Ten je na letošním zimním přestupovém trhu již pátou posilou ostrovního klubu. Ibize by měl pomáhat ve snaze vyhnout se sestupu z druhé španělské ligy.

UD Ibiza v neděli potvrdila předchozí informace o tom, že se zajímá o českého útočníka, Lukáše Juliše. Prostřednictvím sociálních sítí potvrdila dohodu s hráčem, který přichází z pražské Sparty na hostování do konce sezóny. Juliš se již tuto sobotu účastnil jako divák utkání Ibizy s UD Palmas na stadionu Palladium Can Misses. Po prohře před vlastními fanoušky tak alespoň příznivci mohli zatleskat nové posile, v letošním zimním přestupovém okně již páté.

Juliš, který vyrostl a trénoval v mládežnických kategoriích pražské Sparty, odehrál v českém klubu většinu své kariéry, v níž nasbíral 130 utkání napříč nejvyšší ligou a evropskými soutěžemi, mezi nimiž nechybí ani kvalifikační utkání o Ligu mistrů, Evropskou ligu a Konferenční ligu. Ve všech utkáních dohromady nastřílel 31 branek,“ uvedl klub z Ibizy nového hráče, od kterého si slibuje právě pomoc v ofenzívě.

Kromě toho má Lukáš Juliš za sebou také angažmá v Bohemians a Sigmě Olomouc. Ve své kariéře dosáhl na vítězství v české lize a dvakrát v českém poháru. „Na mezinárodní úrovni byl Juliš povoláván do české reprezentace ve všech mládežnických kategoriích až po U-21,“ uzavřel klub UD Ibiza představení hráče fanouškům. Lukáš Juliš se tak připojí k dalším posilám, druholigový klub se již dříve dohodl s Josedou Menarguesem, Marcosiem Maurem a Faustem Grillem a útočníkem Kaxe.

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace