Potyčky, gól, vyloučení... Diego Costa se vrátil stylově

Diego Costa slaví s fanoušky (© marca.es)

Diego Costa je zpět. Se vším všudy. Kontroverzní útočník při obnovené ligové premiéře v dresu Atlética nezklamal a předvedl vše, co je mu vlastní.

"Neskutečný návrat, bylo to zapamatováníhodné", "V ničem se nezměnil", "Slíboval mimořádnou podívanou a nezklamal", "Vrátil se oblíbený padouch" či "Tradiční Diego Costa. V dobrém i ve zlém". To jsou jen některé z nadpisů, kterými média napříč celou Evropou komentovala výkon 29letého útočníka proti Getafe.

A Diego Costa skutečně byl u všeho podstatného. Nechyběl při potyčce na hřišti i v útrobách stadionu, vstřelil gól, za jehož oslavu s fanoušky byl po druhé žluté kartě vyloučen. Pro milovaného i nenáviděného hráče stylový návrat.

Trenér Atlética byl po výhře 2-0 spokojen a svého svěřence pochválil: "Důležité je to vše dobré, co Diego udělal. Rozhodčí je od toho, aby dbal na dodržování pravidel, nemůže zohledňovat emoce. Pokud existuje pravidlo, že se nesmí slavit s fanoušky, pak se musí dodržovat. Diegova přítomnost nám hodně pomohla. Nahání soupeři strach, z čehož pak těžíme."

Podívejte se na gól Diega Costy a následné vyloučení za oslavu s fanoušky:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace