Premier League je podle Michua lepší soutěží než Primera División

Michu (©skysports.com)

Ofenzivní hráč Swansea Michu věří, že anglická Premier League je kvalitnější soutěž než Primera Division, a očekává příliv španělských hráčů do nejlepší ligy na světě.

Michu, který přišel do Swansea z Raya Vallecana za pouhých 2,5 milionu eur, se stal senzací posledního ročníku Premier League, když se mu povedlo nastřílet 22 branek. Podle jeho názoru je Premier League kvalitnější soutěží než Primera División, kde dominují stále dokola dva týmy.

"Premier League je nadřazená Primera División. Podívejte se na ekonomiku anglických celků. Jakýkoliv klub si může koupit kohokoliv ze Španělska, vyjma Realu a Barcelony. Ve Španělsku jsou skvělí hráči a Matu, Silvu a Cazorlu budou následovat další."

"Premier League je navíc o hodně vyrovnanější soutěž. Tady můžete vyhrát na každém hřišti. Ve Španělsku nemůžete jet na Camp Nou nebo na Santiago Bernabéu a očekávat, že vyhrajete," svěřil se Michu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace