Přestup Van de Beeka do Realu Madrid padl. Vše bylo domluvené, lituje Nizozemec

Donny van de Beek (© marca.es)

Donny van de Beek Real Madrid neposílí, neboť byl oficiálně potvrzen jeho přestup z Ajaxu Amsterdam do Manchesteru United.

Anglická strana zaplatila za 23letého záložníka 39 milionů eur, tedy nižší částku, než za jakou se měl podle původních odhadů přesunout do Realu Madrid. Královský klub byl připraven poslat do Amsterdamu 55 milionů eur, z domluveného obchodu však sešlo, což potvrdil i sám Van de Beek.

"Jak víte, vše bylo domluvené s Realem Madrid, došlo i k dohodě mezi kluby. Z nějakého důvodu ale nedošlo k jejímu naplnění," litoval už jako hráč Rudých ďáblů. "Ze začátku vás to naštve, protože se ptáte, jestli taková příležitost ještě někdy přijde. Co se stalo? Předpokládám, že některý z hráčů, který měl Real Madrid opustit, zůstal, a proto klub vycouval," dodal Van de Beek.

Své vysvětlení přidal i hráčův agent Sjaak Swart: "O Van de Beeka se zajímalo hodně klubů - Real Madrid, Barcelona, Juventus, Arsenal... V březnu bylo vše připravené, aby přestoupil do Realu Madrid, ale pandemie (koronaviru) vše odložila. Kluby nemají příjmy, nemohou prodávat. Celý scénář se změnil. Myslím, že přestup do Manchesteru United je správným rozhodnutím."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace