Preview: AC Milán - Barcelona

Alexis Sánchez (© marca.es)

AC Milán a Barcelona na sebe znovu narážejí, už potřetí v řadě v základní skupině Ligy mistrů.

A italský celek ví, jak na Katalánce. V domácích zápasech s ní remizoval 0-0 a porazil 2-0. Dokáže obrat o body i mužstvo Taty Martina?

Oba velkokluby podle očekávání kráčejí za postupem do play-off. Barcelona má na kontě plný počet šesti bodů, AC Milán čtyři, neboť ztratil dva za remízu s Ajaxem.

Tata Martino nemusí řešit žádné podstatné problémy při skládání základní jedenáctky, mimo hru je jen obránce Jordi Alba. Očekává se, že Argentinec vyšle do boje elitní sestavu. Největší hrozbou pro obranu a Víctora Valdése bude bezpochyby Mario Balotelli.

Výkop je na San Siru ve 20:45, rozhodčím bude Felix Brych z Německa, jenž o víkendu zaplnil stránky novin, když uznal gól Leverkusenu proti Hoffenheimu, kdy balón proletěl do branky boční sítí.

Pravděpodobné sestavy:

AC Milán: Abbiati; Abate, Zapata, Mexès, Constant; De Jong, Montolivo, Muntari, Birsa; Robinho a Balotelli.

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis Sánchez, Neymar a Messi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace