Preview: Ajax Amsterdam - Real Madrid

José Mourinho (© as.com)

Fotbalisté Realu Madrid mají ve druhém kole skupiny smrti Ligy mistrů na programu střetnutí proti Ajaxu Amsterdam.

Větší pozornost přitahuje atraktivní souboj Manchesteru City s Borussií Dortmund, to ale na důležitosti zápasu v Nizozemsku nic neubírá. Real Madrid se totiž v případě zaváhání může dostat do problémů.

Blancos však věří, že se budou moci i tentokrát opřít o vzrůstající výkonnost, která začala právě v Lize mistrů, a to skvělým obratem na Bernabéu v duelu s Manchesterem City. Následovala mimojiné poslední výhra v lize nad Deportivem v poměru 5-1.

V sestavě by neměl chybět ani Sergio Ramos, jenž odmítá, že by na spekulacích médií, že nemá dobrý vztah s José Mourinhem, bylo něco pravdy. Callejón by mohl dopřát odpočinek Di Maríovi, Benzema podle všeho vystřídá Higuaína v útoku.

Z Ajaxu už nejde takový strach jako v minulosti, to ale neznamená, že slavný nizozemský klub stále nemá své zbraně, o které se může opřít. Dortmund se na vítězství nad Ajaxem v minulém kole hodně nadřel, což svědčí o mnohém.

Výkop byl stanoven na 20:45, mužem v černém bude Švéd Jonas Eriksson.

Pravděpodobné sestavy:

Ajax Amsterdam: Vermeer; Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind; De Jong, Poulsen, Eriksen; Sana, Babel a Boerrigter.

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Callejón, Özil; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace