Preview: Barcelona - AC Milán

Van Bommel se opět setká se španělskými reprezentanty (© marca.es)

Hlavním šlágrem prvního hracího dne základních skupin Ligy mistrů je souboj Barcelona s AC Milán.

Katalánci si chtějí spravit chuť po nevydařeném utkání v San Sebastiánu, kde ztratili proti Realu Sociedad dvoubrankové vedení a museli se spokojit s remízou. Do milionářské soutěže vstupuje Barcelona jako obhájce, AC Milán bude první prověrkou, zda-li si držitel titulu zachoval loňskou formu.

Pep Guardiola tentokrát podle všeho nebude příliš obměňovat klasické složení základní jedenáctky. V té by neměl chybět ani uzdravený Carles Puyol, jeho tradiční partner ve stoperské dvojici Gerard Piqué však stále pokračuje mimo hru. Na marodku se k němu přidal Alexis Sánchez.

Zápas na Nou Campu bude ostře sledovaný z mnoha důvodů. Jedním z nich je opětovné setkání Van Bommela s reprezentanty Španělska, které nešetrně okopával v loňském finále mistrovství světa.

Tahákem měl být také návrat Zlatana Ibrahimoviće, švédský útočník ale nakonec o střetnutí přijde kvůli zranění. Stejně tak Brazilec Robinho, další ofenzivní eso AC Milán.

Výkop je na Nou Campu ve 20:45, na dodržování zásad fair-play bude dohlížet anglický arbitr Martin Atkinson.

Pravděpodobné sestavy:

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Mascherano, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Villa a Messi.

AC Milán: Abbiati; Zambrotta, Thiago Silva, Nesta, Abate; Van Bommel, Seedorf, Nocerino, Boateng, Emanuelson a Pato.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace