Preview: Barcelona - Viktoria Plzeň

Lionel Messi (© marca.es)

Barcelonu čeká další utkání v roli jasného favorita, na Nou Campu hostí českou Viktorii Plzeň.

Pokud se naplní papírové předpoklady, neměla by v katalánské metropole být nouze o góly. Plzenští však na stadionu AC Milán ukázali, že se slavných klubů nebojí a dlouho drželi nadějnou remízu. Jak dlouho se jim podaří držet krok se španělským mistrem posledních tří sezón?

Barcelona po úvodní remíze s AC Milán zabrala a na BATE Borisov si smsla poměrem 5-0. Pokud dnes Pep Team vyhraje, udělá tak velký krok směrem k postupu do vyřazovací části.

Guardiola na tiskové konferenci prozradil, že nechce outsidera podcenit a nasadí nejlepší jedenáctku. Šetření na víkendový duel se Sevillou by se tedy konat nemělo a Plzeň se může těšit na Xaviho, Iniestu či nejlepšího hráče světa Lionela Messiho. Do středu obranu se znovu stáhne Mascherano, nahradí tak znovu zraněného reprezentačního stopera Gerarda Piquého.

Režisérem hry hostů bude tradičně Pavel Horváth, o rychlé brejky by se pak měl starat Jiráček, jeden z objevů českého národního týmu posledních zápasů.

Na Nou Campu je výkop ve 20:45, rozhodčím bude Makedonec Aleksandar Stavrev.

Pravděpodobné sestavy:

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Puyol, Mascherano, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Villa a Messi.

Viktoria Plzeň: Čech; Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský; Horváth, Jiráček, Petržela, Kolář, Pilař a Bakoš.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace