Preview: Bayer Leverkusen - Valencia

Unai Emery (© marca.es)

Výprava Valencie odcestovala do Německa, kde ve třetím zápase základní skupiny Ligy mistrů změří síly s Leverkusenem.

Utkání nemá favorita, v lepším postavení do něj ale jde Leverkusen, na jehož kontě jsou tři body, což znamená druhé postupové místo. Valencia má o bod méně, prozatím remizovala s Genkem i Chelsea. Pokud chtějí Netopýři pomýšlet na vyřazovací část, měi by dnes bodovat.

Unai Emery povolal všechny dostupné hráče, mimo hru je pouze Maduro, jehož čeká po operaci několikaměsíční pauza. Trenér Valencie by mohl v základní sestavě udělat nějaké změny, aby se dobrá ligová výkonnost přenesla i do milionářské soutěže a Netopýři dosáhli na první vítězství. Miguel Brito, Jonas a Mathieu by mohli být třemi hlavními novinkami.

Z tábora domácích je potřeba vyzdvihnout útočnou dvojici Kiessling a Derdiyok, jehož nedávný nádherný gól nůžkami obletěl celý fotbalový svět. Renato Augusto, Barnetta a brankář Adler jsou absencemi domácích.

Zápas začíná ve 20:45, mužem v černém bude Skot Craig Thomson.

Pravděpodobné sestavy:

Leverkusen: Leno; Castro, Toprak, Reinartz, Kadlec; Bender, Ballack, Sam, Schürrle; Derdiyok a Kiessling.

Valencia: Diego Alves; Miguel, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Albelda, Banega, Pablo Hernández, Mathieu; Jonas a Soldado.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace