Preview: Bayern Mnichov - Sevilla

Trenér Sevilly Lopetegui (© marca.es)

Fanoušci fotbalu se ve čtvrtek nudit nebudou, na pořadu je Super Cup, ve kterém Bayern Mnichov poměří síly se Sevillou.

Bayern jde do utkání o evropského superšampiona jako vítěz Ligy mistrů, Sevilla si místenku zajistila triumfem v Evropské lize.

Bavoři cestou k ušaté trofeji smetli Barcelonu 8-2, není proto pochyb, že jsou v utkání favoritem. Historie však Seville šanci dává, bilance je poměrně vyrovnaná. Vítěz Ligy mistrů získal Super Cup 24krát, vítěz Evropské ligy 20krát. Na stadionu Puskás Arena v Budapešti nebudou chybět diváci, byť mohou zaplnit tribuny jen z jedné třetiny. Každému z finalistů bylo nabídnuto 3 000 vstupenek, Seville jich přijala 500. 

Sevilla narazila na Bayern naposledy v roce 2018, po výsledcích 2-1 a 0-0 se z postupu ve čtvrtfinále Ligy mistrů radoval německý zástupce. Andalusané se pokusí zastavit šňůru Bayernu 22 výher v řadě v sestavě s Ivanem Rakitićem, mezi třemi tyčemi se Julen Lopetegui rozhoduje mezi Vaclíkem a Bonom, více šancí má druhý jmenovaný. Bayern nastoupí v čele s kanonýrem Lewandowským.

Zápas začíná v 21 hodin, řídit ho bude Angličan Anthony Taylor.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace