Preview: Bělorusko - Španělsko

Španělský trénink (© marca.es)

Španělsko čeká druhé utkání kvalifikace o postup na mistrovství světa 2014. La Roja nastoupí v Bělorusku.

Pokud se naplní papírové předpoklady, neměli by mít svěřenci Vicente del Bosqueho problém dokráčet k dalším třem bodům. První mač ve skupině však ukázal, že ne vždy je vše tak snadné, jak by podle analýz mělo být. Hubené vítězství 1-0 v Gruzii přišlo až díky brance Soldada z 86. minuty.

Útočník Valencie je i přes střelecké trápení v úvodu sezóny v nominaci i tentokrát, v základní sestavě ale zřejmě nenastoupí. Pokud by Del Bosque nasadil stejnou jedenáctku jako na posledním tréninku, hrálo by Španělsko bez klasického útočníka, a sice s Cescem v roli falešné devítky.

Busquets v obraně vedle Sergia Ramose, to je další varianta, kterou trenér národního týmu ve čtvrtek zkoušel. Důvodem je absence Piquého a Puyola. Andrés Iniesta zřejmě začne na lavičce.

Bělorusko se bude spoléhat zejména na opory BATE Borisov, klubu, který má v reprezentaci hned devítinásobné zastoupení. Chybět nebude ani barcelonským fanouškům dobře známý záložník Hleb.

Zápas začíná v Minsku ve 20 hodin, rozhodčím bude Serge Gumienny z Belgie.

Pravděpodobné sestavy:

Bělorusko: Veremko; Filipenko, Verkhovtsov, Polyakov, Martynovich; Dragun, Bressan, Volodko, Kislyak, Hleb a Rodionov. 

Španělsko: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Busquets, Monreal; Xabi Alonso, Xavi, Cazorla; Pedro, Silva a Fàbregas.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace