Preview: Borussia Dortmund - Málaga

Málagu čekají fanatičtí fanoušci Borussie (© borussiadortmund.net)

Výprava Málagy odcestovala do Německa v naději na překvapení, kterým by byl postup mezi poslední čtyři celky Ligy mistrů.

V prvním utkání čtvrtfinále proti Borussii Dortmund se stal ústřední postavou Willy Caballero. Právě zákroky argentinského brankáře z La Rosaledy udržely šance Andalusanů v reálných obrysech.

Favoritem přesto zůstává Borussia, kterou posune dál jakékoliv vítězství. Málaze však stačí jakákoliv gólová remíza, aby znovu přepsala klubové maximum.

Mužstvo Manuela Pellegriniho bude hrát za svého trenéra, jemuž po ligovém utkání na hřišti Realu Sociedad zemřel otec. Chilan přesto nebude na lavičce chybět. Na straně Dortmundu bude přítomen tradiční dvanáctý hráč, a sice fanoušci. Úchvatná atmosféra je stadionu Signal Iduna Park samozřejmostí.

Blaszczykowski o utkání přijde kvůli zdravotním problémům, naopak nastoupit by už mohl Hummels, i když se nezdá pravděpodobné, že by tak učinil jako člen základní sestavy. Málaga už může postavit obránce Eliseua, naopak kvůli karetnímu trestu chybí dvojice Weligton a Iturra.

Utkání má výkop ve 20:45, na fair-play bude dohlížet Skot Craig Thomson.

Pravděpodobné sestavy:

Borussia Dortmund: Weidenfeller; Piszczek, Subotić, Felipe Santana, Schmelzer; Kehl, Gündoğan, Reus, Grosskreutz, Götze a Lewandowski.

Málaga: Willy Caballero; Jesús Gámez, Demichelis, Lugano, Antunes; Toulalan, Camacho, Joaquín, Isco; Júlio Baptista a Saviola.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace