Preview: Chelsea - Barcelona

Souboje Chelsea a Barcelony bývají hodně vypjaté (© as.com)

Barcelona se vypravila do Londýna, kde dnes odehraje proti Chelsea první utkání semifinále Ligy mistrů.

Katalánci se vracejí tam, kde před třemi lety vše začalo. Slavný gól Andrése Iniesty z prodloužení odvety semifinále soutěže ze sezóny 2008/2009 pro mnohé znamená počátek veleúspěšné éry Pepa Guardioly na lavičce.

Barcelona věří, že i tentokrát vyjdou z dvojzápasu proti londýnskému soupeři vítězně. Z Chelsea už nejde takový strach, jako tomu bylo před několika roky, role favorita proto připadla na Pep Team.

Na Stamford Bridge by neměla být o zajímavé okamžiky nouze, vzájemné zápasy, které v posledních ročnících patřily mezi ty klasické v Lize mistrů, nabízejí krásné góly, sporné okamžiky, tvrdá prohlášení i hodně diskutované výkony rozhodčích.

Hlavní neznámou v sestavě domácích je, zda-li dostane od první minuty důvěru Fernando Torres, aby mohl využít španělské spolupráce s Juanem Manuel Matou, nebo gólovější Didier Drogba. David Luiz je zraněný a v obraně ho nahradí Cahill.

Pep Guardiola by měl nasadit svou nejlepší jedenáctku, Gerard Piqué i Dani Alves už jsou po zdravotních problémech stoprocentně fit.

Elektrizující souboj začíná na Stamford Bridge ve 20:45, mužem v černém bude Felix Brych z Německa.

Pravděpodobné sestavy:

Chelsea: Čech; Ivanović, Cahill, Terry, Ashley Cole; Mikel, Ramires, Lampard, Mata, Sturridge a Drogba.

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Mascherano, Piqué, Puyol; Busquets, Iniesta, Xavi; Alexis Sánchez, Fàbregas a Messi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace