Preview: CSKA Moskva - Real Madrid

Na sněhu by se dnes hrát nemělo (© as.com)

Real Madrid vstupuje do vyřazovací části Ligy mistrů prvním zápasem osmifinále na půdě CSKA Moskva.

V Lužnikách se očekává teplota pod nulou, podmínky ale nakonec nebudou tak hrozivé, jak se Španělé obávali. Umělý trávník by neměl být pod sněhovou pokrývkou. Přesto to bude ruský celek, komu bude hřiště více vyhovovat.

To pro Bílý balet ale nemůže sloužit jako výmluva, pokud chce zaútočit na desátý ušatý pohár v klubové historii. Vloni Mourinhova parta překonala psychický blok z osmifinále, letos se proto očekává, že ve dvou zápasech proti CSKA zvládne roli favorita a postoupí.

Mourinho na tiskové konferenci upozornil, že je potřeba brát zápas v Moskvě s plnou vážností. Vrátí se proto k osvědčené sestavě. Sergio Ramos bude hrát na pozici stopera, pravý kraj bude patřit Arbeloovi. V sestavě by neměl chybět ani Coentrão, není však jasné, zdali-li to bude na místě levého beka, nebo v záložní řadě. Jistá se zdá účast Benzemy, Özila, Xabi Alonsa a samozřejmě Cristiana Ronalda. Ángel di María si obnovil zranění a není k dispozici.

V dresu CSKA se neobjeví bývalá opora Betisu Mark González. Chilský rychlík má zdravotní problémy. Mimo hru jsou Mamayev a Nababkin, Honda rovněž není stoprocentně fit.

Zápas začíná už v 18 hodin, mužem s píšťalkou bude Nizozemec Björn Kuipers.

Pravděpodobné sestavy:

CSKA Moskva: Chepchugov; V. Berezutski, Ignashevich, A. Berezutski, Shennikov; Aldonin, Wernbloom, Tošić, Musa, Dzagoev a Doumbia.

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Coentrão; Xabi Alonso, Khedira, Özil, Kaká; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace