Preview druhých zápasů čtvrtého předkola Evropské ligy

Bielsa v rozhovoru s Ibaiem Gómezem (© marca.es)

Athletic a Levante se dnes představí v odvetách čtvrtého předkola Evropské ligy.

HJK Helsinky - Athletic, 19:00

Athletic stojí před ideální možnost, jak se pomalu začít vracet do normálu. Do Helsinek odcestovali baskičtí Lvi s na 99 procent postupovým náskokem šesti branek. Vyhrát a užít si zápas, to je hlavní úkol svěřenců Marcela Bielsy.

Zatímco kauza Fernando Llorente stále není vyřešení, Javi Martínez už oficiálně přestoupil do Bayernu Mnichov. Skončilo tak období nejistoty ohledně budoucnosti reprezentačního stopera.

Kromě Llorenteho, jehož Bielsa nepovolal kvůli možné nesoustředěnosti na Athletic, absentují také Iraizoz, Iraola, Ander Herrera, Gurpegi a Aduriz, jímž dopřál argentinský kouč odpočinek.

Zápas začíná v 19 hodin, na fair-play bude dohlížet Ir Alan Kelly.

Pravděpodobná sestava Athleticu: Raúl; Castillo, Ekiza, San José, Íñigo Pérez; Iturraspe, De Marcos, Ibai Gómez, Susaeta, Isma López a Toquero.

Levante - Motherwell, 20:45

Levante je krok od přepsání klubové historie. Granotes si přivezla ze Skotska dvougólový náskok a pouze kolaps na Ciutat de Valencia by je připravil o první postup do pohárové Evropy.

Očekává se přesný opak, tedy další vítězství a velká oslava na stadionu. Úvodní duel na půdě Motherwellu sehráli svěřenci Juana Ignacia Martíneze na jedničku, první základní kámen k úspěchu byl položen.

Kouč Levante nemůže pro dnešní duel počítat se zraněnými Nikosem a Pedrem Ríosem, Keylor Navas se představí mezi třemi tyčemi a šanci dostanou i další v úvodu nové sezóny méně vytížení hráči, mezi které patří Serrano či Pallardó. Motherwell se pokusí o nečekaný zvrat bez Saunderse a vykartovaného Hutchinsona.

Výkop byl stanoven na 20:45, rozhodčím bude Clément Turpin z Francie.

Pravděpodobná sestava Levante: Keylor Navas; Lell, Héctor Rodas, David Navarro, Pedro López; El Zhar, Pallardó, Pape Diop, Serrano, Míchel a Ángel.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace