Preview druhých zápasů čtvrtého předkola Evropské ligy

Pepe Mel na tréninku (© marca.es)

Oba sevillské kluby dnes chtějí potvrdit postup do základní fáze Evropské ligy.

Śląsk Vratislav - Sevilla, 20:45

První utkání proti polskému Śląsku přineslo fanouškům Sevilly zatím jediné sportovní potěšení v úvodu sezóny. Sevilla si vytvořila náskok po výhře 4-1, dnes se očekává, že potvrdí postup.

Varovný prst však polský klub ukázal v první půli na Pizjuánovi, kdy musely Sevillu zachránit Betovy zákroky. V případě, že by Nervionenses stejně jako v domácím mači rychle inkasovali, mohli by se dostat do problémů.

Unai Emery už nemohl povolat Kondogbiu, jenž se zařadil mezi fotbalisty, které klub zpeněžil. Fazio, Carriço, Pareja, Cristóforo a Mbia nemohou nastoupit.

Výkop je ve 20:45, mužem v černém bude Firat Aydinus z Turecka.

Pravděpodobná sestava Sevilly: Beto; Coke, Cala, Fernando Navarro, Alberto Moreno; Iborra, Rakitić, Marion, Rabello, Perotti a Bacca.

Betis - Jablonec, 21:30

Betis jde do odvety proti Jablonci s těsným náskokem nabraným v České republice, kde zvítězil 2-1. Andalusanům tak k postupu stačí neprohrát.

A pokud naváže na výkony proti Realu Madrid a Celtě Vigo, neměl by to pro Verdiblancos být problém. V lize odměna za dobrá představení nepřišla, Evropská liga proto může posloužit jako dezert na zlepšení chuti.

V nominaci domácích nechybí útočník Rubén Castro, naopak Vadillo, Nosa a Perquis o zápas přijdou. Jablonec si je vědom role outsidera, v Seville nemá co ztratit, v případě překvapivého resultátu ale může hodně získat.

Střetnutí začíná ve 21:30, rozhodčím bude Rumun Aleksei Nikolae.

Pravděpodobná sestava Betisu: Andersen; Chica, Paulão, Amaya, Nacho; Xavi Torres, Matilla, Juan Carlos, Salva Sevilla, Cedrick a Jorge Molina.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace