Preview druhých zápasů šestnáctifinále Evropské ligy

V Rusku čeká na Atlético pořádná zima (© as.com)

V odlišné situaci nastupují do odvet šestnáctifinále Evropské ligy hráči Atlética a Levante.

Rubin Kazaň - Atlético, 18:00

Atlético Madrid je na pokraji vyřazení, neboť v prvním zápase nestačilo na stadionu Vicente Calderóna na Rubin Kazaň, s nímž prohrálo překvapivě 0-2.

V Rusku nebude soupeřem Los Colchoneros jen Rubin, ale také mrazivé počasí, které bude více vyhovovat domácímu celku, v jehož sestavě by se měla objevit španělským fanouškům dobře známá trojice César Navas, Marcano a Rondón.

Naopak Atlético nastoupí v jedenáctce, která napovídá, že priority Diega Simeoneho jsou někde úplně jinde než v Evropské lize. Trenér Madriďanů nechal doma Ardu Turana, Filipeho, Godína, Tiaga, Juanfrana, Kokeho a Gabiho, k nimž je potřeba připočítat ještě vykartovaného Diega Costu a Insúu, jenž nemůže v pohárech hrát. Tým tak bude složen velmi netradičně, což už tak nízké šance Atlética ještě zmenšuje.

Utkání začíná už v 18 hodin, rozhodčím bude Ovidiu Alin Haţegan z Rumunska.

Pravděpodobná sestava Atlética: Sergio Asenjo; Manquillo, Pulido, Cata Díaz, Domingo Cisma; Mario Suárez, Raúl García, Adrián, Cristian Rodríguez, Saúl a Falcao.

Olympiacos - Levante, 21:05

Ve zcela odlišné náladě odcestovala výprava Levante, která bude v Řecku hájit pohodlný náskok 3-0, který si Granotes vybudovali na Ciutat de Valencia.

Celek Juana Ignacia Martíneze však ví, že nemůže nic podcenit, neboť rychlý gól by mohl Olympiacos v bouřlivé řeckém prostředí nakopnout. Na lavičce domácích bude před vlastním publikem debutovat Míchel, nedávný kouč Sevilly.

Levante postrádá vykartovaného Pape Diopa a zraněnou dvojici El Zhar a Chris Lell. Zbytek základní jedenáctky bude vycházet z jejího tradičního složení, snad s výjimkou branky, kde se představí Keylor Navas.

Výkop je ve 21:05, mužem v černém bude Slovinec Mateh Jug.

Pravděpodobná sestava Levante: Keylor Navas; Pedro López, Ballesteros, David Navarro, Juanfran; Iborra, Pape Diop, Pedro Ríos, Rubén García, Barkero a Martins.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace