Preview druhých zápasů základních skupin Evropské ligy

Sevilla bude hostit Freiburg (© marca.es)

Evropská liga pokračuje druhými zápasy základních skupin, které se týkají i tří španělských zástupců.

Kuban Krasnodar - Valencia, 18:00

Jako první vyběhnou na trávník hráči Valencie, které čeká duel v Rusku s Kubanem Krasnodar. Netopýři chtějí napravit neúspěch z prvního zápasu, kdy na Mestalle prohráli se Swansea 0-3.

Ani Krasnodar úvodní střetnutí nezvládl, St. Gallenu podlehl 0-2. Dnešní poražený se tak může dostat do těžké situace, pokud bude i nadále chtít pomýšlet na postup.

Valencia postrádá Diega Alvese, Joãa Pereiru a Héldera Postigu, kteří jsou na marodce. Volno dostala dvojice Jonas a Banega a Rami pyká za karty.

Výkop je již v 18 hodin, rozhodčím bude Marijo Strahonja z Chorvatska.

Pravděpodobná sestava Valencie: Guaita; Barragán, Ricardo Costa, Víctor Ruiz, Guardado; Oriol Romeu, Míchel, Feghouli, Parejo, Canales a Pabón.

Sevilla - Freiburg, 19:00

Sevilla jako jediný ze španělských celků bude mít v dnešních střetnutích výhodu domácího prostředí, na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána bude hostit Freiburg.

Zatímco německý zástupce vstoupil do soutěže remízou s Libercem, Sevilla přivezla body z Estorilu. A také dnes je podle sázkových kanceláří favoritem.

Unai Emery dá šanci několika fotbalistům, kteří nepatřili v posledních týdnech do základní sestavy. Mezi třemi tyčemi se představí Javi Varas, zálusk na účast v úvodní formaci si dělají i Rabello, Marin, Perotti či Bacca. Cicinho, Carriço, Fernando Navarro, Mbia, Cheryshev a Vitolo jsou mimo hru.

Na Pizjuánovi se začne balón kutálet v 19 hodin, na fair-play bude dohlížet Vladislav Bezborodov z Ruska.

Pravděpodobná sestava Sevilly: Javi Varas; Coke, Cala, Pareja, Alberto Moreno; Iborra, Trochowski, Rabello, Perotti, Marin a Bacca.

HNK Rijeka - Betis, 19:00

Rijeka začala Evropskou ligu debaklem 0-4 na hřišti Vitórie Guimarães, zatímco Betis v domácích prostředí remizoval bez branek s Lyonem.

Nyní se oba celky střetávájí v honbě za třemi body, které mohou hrát v postupové matematice důležitou roli. Více šancí se dává zelenobílým Andalusanům.

A to i přes fakt, že Pepe Mel stále postrádá Rubéna Castra, elitního forvarda Betisu. Vadillo, Matilla, Chica, Juan Carlos či Paulão seznam absencí doplňují.

Výkop je v 19 hodin, rozhodcovský dres oblékne Ukrajinec Serhiy Boiko.

Pravděpodobná sestava Betisu: Andersen; Steinhöfer, Perquis, Jordi, Dídac; Nosa, Lorenzo Reyes, Cedrick, Salva Sevilla, Verdú a Jorge Molina.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace