Preview: Ekvádor - Španělsko

Negredo a Llorente jsou zpět v národním týmu (© marca.es)

V dnešním seznamu přátelských zápasů nechybí ani ten Španělska, La Roja se představí v Ekvádoru.

Utkání nepřichází v ideální čas, a to i v pravém slova smyslu, neboť je po konci náročného přípravného období a pár dnů před začátkem ligových bojů, i v tom přeneseném, pokud jde o formu Španělska.

Aktuální mistři světa a Evropy museli na Poháru FIFA přetrpět finálový debakl od Brazílie, který vyvolal další řadu pochybností. Vicente del Bosque přesto věří, že se jeho svěřenci vrátí na vítěznou vlnu, v týmu proto příliš změn neudělal.

Íñigo Martínez, Koke a Tello jsou připraveni v seniorském výběru debutovat. Zpět v nominaci je dvojice Fernando Llorente a Álvaro Negredo. Cesc z ní naproti tomu vypadl kvůli zdravotním problémům.

V dresu domácích se objeví Felipe Caicedo, kterého španělští fanoušci dobře znají z doby, kdy běhal po trávnících La Ligy.

Zápas začíná ve městě Guayaquil ve 22 hodin, rozhodčím bude Wilmar Roldán z Kolumbie.

Pravděpodobné sestavy:

Ekvádor: Banguera; Guagua, Paredes, Achilier, Ayoví; Noboa, Quiñónez, Castillo, Méndez; Caicedo a Mina.

Španělsko: Casillas; Azpilicueta, Sergio Ramos; Íñigo Martínez, Jordi Alba; Javi Martínez, Cazorla, Iniesta; Tello, Silva a Negredo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace