Preview: Francie - Španělsko

Předzápasový trénink Španělska (© as.com)

Svěřence Vicente del Bosqueho dnes čeká klíčový kvalifikační souboj na francouzské půdě.

Pokud chce La Roja postoupit na mistrovství světa 2014 v Brazílii nejkratší možnou cestou, tedy přes první místo ve skupině, musí bezpodmínečně zvítězit. Nečekaná remíza Španělska s Finskem totiž dala trumfy do pařátů galského kohouta.

Francie je v tabulce skupiny I na prvním místě s deseti body, La Roja ztrácí dva. V říjnu spolu obě mužstva remizovala ve Španělsku 1-1.

Del Bosqueho výběr přepisoval v posledních letech historii, jenže z minulosti se žít nedá. Rozhoduje se teď a tady. Španělsko musí ukázat, že je stále nejlepší reprezentací světa, která se dokáže poprat i s nepříznivě se vyvíjející situací.

Dobrou zprávou pro trenéra je, že Xavi a Xabi Alonso jsou připraveni nastoupit. Jordi Alba soustředění opustil kvůli lehkému zranění, v základní sestavě ho nahradí Monreal. Zbytek týmu by měl být nejsilnější možný.

V dresu Francie nebude chybět Karim Benzema, na něhož se v rodné zemi snáší čím dál ostřejší kritika. Deschamps forvardovi Realu Madrid ale stále věří.

Očekávaný duel začíná v Paříži v 21 hodin, rozhodčím bude Maďar Viktor Kassai.

Pravděpodobné sestavy:

Francie: Lloris; Jallet, Varane, Sakho, Clichy; Cabaye, Pogba, Matuidi; Valbuena, Ribéry a Benzema.

Španělsko: Víctor Valdés; Arbeloa, Piqué, Sergio Ramos, Monreal; Busquets, Xabi Alonso, Xavi; Pedro, Iniesta a Villa.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace