Preview: Levante - Rubin Kazaň

Juan Ignacio Martínez a Obafemi Martins (© marca.es)

Levante je posledním zástupcem Španělska v letošní Evropské lize. Dnes Granotes vstupují do osmifinále soutěže.

Levante - Rubin Kazaň, 21:05

Soupeřem mužstva Juana Ignacia Martíneze bude Rubin Kazaň. O kvalitě ruského týmu dostatečně vypovídá fakt, že v předešlém kole ukončil tažení obhájce trofeje Atlética Madrid.

Levante nemá co ztratit, naopak může hodně získat. Skromný celek si v Evropě žije sen a dnes chce napsat jeho další kapitolu. Užít si zápas, to je hlavní cíl, s nímž Granotes vyběhnou na trávník Ciutat de Valencia. Jako vždy budou odhodláni se o dobrý výsledek poprat tradičními zbraněmi, tedy pevnou obranou, odhodláním a rychlými brejky.

El Zhar, Dudka, Vyntra a Lell o utkání z různých důvodů přijdou. V úvodní jedenáctce Levante se žádné převratné novinky neočekávají.

V dresu hostů bude pozornost španělských příznivců soustředěna zejména na dobře známého útočníka Rondóna, stopera Marcana či záložníka Pabla Orbaize.

Střetnutí začíná pět minut po deváté večerní hodině, rozhodčím bude Francouz Antony Gautier.

Pravděpodobná sestava Levante: Keylor Navas; Héctor Rodas, Ballesteros, David Navarro, Juanfran; Pape Diop, Iborra, Pedro Ríos, Rubén García, Barkero a Martins.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace