Preview: Lichtenštejnsko - Španělsko

Lichtenštejnsko - Španělsko (© marca.es)

Pokud se naplní papírové předpoklady, udělá dnes španělská fotbalová reprezentace další krok směrem k účasti na mistrovství světa 2018.

Skvělý triumf 3-0 nad Itálií naplnil fanoušky optimismem. Dnes se La Roja představí v kvalifikačním duelu ve Vaduzu proti Lichtenštejnsku a nic jiného než jednoznačná výhra nepřipadá v úvahu.

Přestože je Lichtenštejnsko fotbalovým trpaslíkem a v žebříčku národních týmů mu patří až 190. místo, nebude pro Lopeteguiho výběr alespoň z počátku snadné přizpůsobit se zcela odlišnému zápasu na více než desetkrát menším stadionu... Ale tři body z Vaduzu by měly stejnou hodnotu jako ty z Bernabéu proti Itálii.

V sestavě se neobjeví David Villa, jehož návrat do repre byl zkrácen kvůli svalovému zranění. Očekává se naopak účast Álvara Moraty od první minuty, Španělsko tedy tentokrát nastoupí s klasickým hrotovým útočníkem.

Výkop je v čase 20:45, na dodržování regulí bude dohlížet Bulhar Ivaylo Stoyanov.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace