Preview: Lyon - Real Madrid

Loňská oslava Lyonu a Cristiano Ronaldo jako divák (© marca.es)

Bílý balet vstupuje do vyřazovací části Ligy mistrů zápasem na stadionu Lyonu.

Je to pouze šest let, příznivcům Realu Madrid to však připadá jako věčnost. Tak dlouho trvá prokletí, které Blancos nedovoluje překročit osmifinálový práh nejprestižnější klubové soutěže.

Letošní překážka se jmenuje stejně jako ta loňská - Lyon. Francouzský celek dokázal favorita vyřadit. Celkově spolu oba týmy za poslední roky sehrály v Lize mistrů šest zápasů, výsledek byl pokaždá stejný. Na stadionu Gerland vítězství Lyonu bez inkasovaného gólu, na Bernabéu remíza.

José Mourinho se chystá nasadit defenzivněji laděnou sestavu, na což podle všeho doplatí Marcelo, který bude nahrazen Arbeloou. Střed pole nabídne hned tři defenzivní štíty - Lasse, Khediru a Xabi Alonsa, místo proto nezbyde na Di Maríu. Útok bude patřit Adebayorovi.

Z Lyonu vyniká zejména Gourcuff, z jehož kopaček a hlavy by mělo pro Casillase hrozit největší nebezpečí. Lisandro López o utkání přijde, neboť si přivodil zranění, když v pátek vztekle nakopl míč poté, co mu trenér sdělil, že nenastoupí v ligovém mači.

Zápas začíná v tradičním čase 20:45, rozhodovat bude Němec Wolfgang Stark.

Pravděpodobné sestavy:

Lyon: Lloris; Réveillère, Lovren, Cris, Cissokho; Toulalan, Källström, Briand, Míchel Bastos, Gourcuff a Gomis.

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa; Xabi Alonso, Khedira, Lass, Özil; Cristiano Ronaldo a Adebayor.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace