Preview: Lyon - Real Madrid

Cristiano Ronaldo v obležení hráčů Lyonu (© marca.es)

Real Madrid chce v dalším utkání Ligy mistrů zlomit prokletí stadionu Gerland, kde jsou doma fotbalisté Lyonu.

Bílý balet ještě na tomto stánku nikdy nevyhrál. Změní se to dnes? José Mourinho v to doufá, protože tři body by znamenaly velký posun směrem k postupu z první pozice skupiny.

Real Madrid odehrál na Gerlandu čtyři zápasy, z nichž vydoloval jediný bod, ve třech případech odešel poražen. Vicemistr La Ligy doma zdolal Lyon hladce 4-0. Ukáže dnešní duel, že je mezi oběma soupeři v současné chvíli taková propast, nebo se Lyon zvedne?

Mourinho na tiskové konferenci uvedl, že rotace mezi Benzemou a Higuaínem nebude trvat věčně, ale dnes by k ní opět mělo dojít, což by znamenalo šanci pro Benzemu. Arbeloa, Marcelo, Carvalho a Kaká jsou mimo hru. Otázkou je, kdo nastoupí na pozici pravého beka. Mohl by se na ni stáhnout Lass, druhou variantou je Sergio Ramos a Varane či Albiol na stoperu.

Domácí se musejí obejít bez Lisandra Lópeze, Míchel Bastos a Cissokho o utkání rovněž přijdou. Nastoupí Dabo, jenž si vyzkoušel Primeru v dresu Sevilly.

Výkop je naplánován na 20:45, na fair-play bude dohlížet Ital Nicola Rizzoli.

Pravděpodobné sestavy:

Lyon: Lloris; Réveillère, Lovren, Cris, Dabo; Källström, Gonalons, Briand, Gourcuff, Lacazette a Gomis.

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Varane, Coentrão; Khedira, Xabi Alonso, Di María, Özil; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace