Preview: Málaga - Anderlecht

Soupeř Málagy při tréninku (© as.com)

Málaga zakončí úspěšnou pouť základní skupinou Ligy mistrů domácím zápasem proti Anderlechtu.

Andalusané již mají jistý postup do vyřazovací fáze z prvního místa bez ohledu na zbývající výsledky skupiny. Dnešní duel si tak mohou užít. Motivací je pro mužstvo Manuela Pellegriniho prémie milion eur, kterou UEFA za vítězství nabízí.

Toho si je dobře vědom i samotný Pellegrini, který proto povolal své nejlepší muže. Výjimkou je pouze vykartovaný Martín Demichelis, na poslední chvíli vypadl také zraněný Javier Saviola. Júlio Baptista vyhlíží návrat na trávník, dnes to ale ještě nebude. Nacho Monreal je na marodce.

Anderlecht nastoupí v pohárech po 350. Belgický klub už ale nemá zdaleka takové jméno jako v roce 1962, kdy dokázal vyřadit z Di Stéfanův Real Madrid... Anderlecht se přetlačuje se Zenitem Petrohrad o konečné třetí místo tabulky, které zaručuje přesun do Evropské ligy.

Utkání začíná ve 20:45, rozhodcovský dres oblékne Němec Deniz Aytekin.

Pravděpodobné sestavy:

Málaga: Willy Caballero; Jesús Gámez, Onyewu, Weligton, Eliseu; Camacho, Toulalan, Joaquín, Portillo, Isco a Santa Cruz.

Anderlecht: Proto; Kouyaté, Nuytinck, Safari, Gillet; Biglia, Kljestan, Bruno, Praet; Mbokani a Jovanović.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace