Preview: Odense - Villarreal

Trénink Villarrealu (© marca.es)

Villarreal se dnes představí v závěrečném předkole Ligy mistrů na půdě Odense. Vítěz dvojzápasu si zajistí postup do milionářské soutěže.

Los byl ke Žluté ponorce poměrně vlídný, neboť v souboji s dánským celkem je parta Juana Carlose Garrida jasným favoritem. Pokud tuto roli potvrdí i na hřišti, odměna bude sladká, a sice rovných 20 milionů eur do klubové kasy.

Garrido nemusí řešit příliš absencí. Fit stále není obránce Ángel a zdravotní problémy má i Carlos Marchena, což by mělo znamenat šanci pro Zapatu, kterého Villarreal získal během léta, ale jinak se očekává standardní jedenáctka.

Nebude v ní Santi Cazorla, jenž zamířil do Málagy. Naopak vedení Villarrealu se podařilo odrazit nabídky zájemců za Giuseppe Rossiho či Borju Valera, dvě největší hvězdy týmy jsou připraveny.

Výhodou pro Odense je větší rozehranost, neboť dánská liga má odehraných již sedm kol. Nejznámějším jménem v týmu je Morten Skoubo, kterého dobře znají příznivci Realu Sociedad, kde působil.

Důležitý zápas začíná ve 20:45, na fair-play bude dohlížet Slovinec Damir Skomina.

Pravděpodobné sestavy:

Odense: Wessels; Ruud, Christensen, Høegh, Sørensen; Johansson, Djemba-Djemba, Falk, Kadrii; Andreasen, Utaka.

Villarreal: Diego López; Mario, Musacchio, Zapata, Catalá; Bruno, Senna, Cani, Borja Valero; Nilmar a Rossi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace