Preview: Olympique Lyon - Real Sociedad

Erreala bude spoléhat na Carlose Velu (© marca.es)

Po 3 451 dnech přišel pro Real Sociedad čas odplaty. Basky čeká úvodní duel čtvrtého předkola Ligy mistrů na hřišti Lyonu.

Byl to právě Lyon, kdo před 9 lety, 5 měsíci a 11 dny ukončil prozatím jedinou pouť Errealy milionářskou soutěží. Nyní se oba celky střetnou znovu. Kdo uspěje?

Ve hře není jen prestiž, ale také peníze. Spoustu peněz. Jen za předkolo přiletí na Anoetu 2,1 milionu eur, v případě postupu do základní skupiny by si klub přilepšil o 8,6 milionu eur. To jsou částky, jejichž hodnotu ještě násobí současná krize.

Lyon se od roku 2004 proměnil. Nemá už v kádru velké hvězdy, spíše talentované mladé hráče. Je možná nejpřijatelnější soupeř z těch, které Real Sociedad mohl potkat, ale stále nebezpečný.

Real Sociedad jde do zápasu posílen ligovou výhrou nad Getafe. Mikel González, Ifrán, Agirretxe a José Ángel absentují, zdravotní problémy má i Íñigo Martínez, u něhož se přesto očekává, že nastoupí od první minuty.

Na stadionu Gerland je výkop ve 20:45, mužem s píšťalkou bude Srb Milorad Mazić.

Pravděpodobné sestavy:

Lyon: Anthony Lopes; Miguel Lopes, Bisevac, Fofana, Bedimo; Malbranque, Gonalons, Grenier, Gourcuff; Lacazette a Benzia.

Real Sociedad: Bravo; Carlos Martínez, Íñigo Martínez, Ansotegi, De la Bella; Elustondo, Bergara, Zurutuza, Xabi Prieto; Carlos Vela a Seferović.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace