Preview: Panama - Španělsko

Španělé se v Panamě pochlubili trofejemi (© as.com)

Španělsko se představí v dalším přátelském utkání v exotické destinaci, a sice v Panamě.

Jako v každém podobném zápase nejde ani tak o fotbal, jako spíše o peníze. Španělský fotbalový svaz obdrží ze strany středoamerického celku částku mezi 2,5 a 3 miliony eur, což je cifra, která náročné cestování uprostřed nabitého programu vynahradí.

La Roja se představí v nových dresech. Ten neobléknou Xabi Alonso či Xavi, kteří v nominaci Del Bosqueho tentokrát nejsou. Balóny by tak měl rozdělovat Beñat z Betisu. Prvních minut v seniorském národnímu týmu by se měli dočkat Montoya i Susaeta.

Domácí výběr může na 32tisícovém stadionu, který bude vyprodany, může jenom překvapit. Panama je pro většinu Čechů i Španělů velkou neznámou. Deset hráčů, které Dely Valdés povolal, hrají mimo vlast. Torres a Tejada nepřijeli, neboť je jejich kluby odmítly uvolnit.

Zápas začíná ve 22:30, řídit ho bude Mexičan Mauricio Morales.

Pravděpodobné sestavy:

Panama: Penedo; Algandona, Baloy, Dasent, C. Rodríguez; C. Gómez, Cedeno, Escobar, Cooper, Barahona a B. Pérez.

Španělsko: Casillas; Juanfran, Javi Martínez, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Beñat, Iniesta; Mata, Villa a Soldado.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace