Preview: Porto - Villarreal

Na Villarreal čeká odhodlané Porto (© marca.es)

Villarreal dnes čeká první polovina souboje o finále Evropské ligy, Žlutá ponorka se představí na stadionu Porta.

Přichází možnost, o které fanoušci Villarrealu sní od chvíle, co Riquelme neproměnil pokutový kop proti Arsenalu. Pravda, tehdy šlo o Ligu mistrů, malé městečko je ale natěšeno i na možnost triumfovat v její skromnější sestřičce.

Svěřence Juana Carlose Garrida však čeká nesmírně těžký úkol, Porto vykazuje skvělou formu. V domácí soutěži je mistrem s náskokem 19 bodů na druhý tým. Jeho ofenzivní síla nahání strach i v Evropě. Ale také Villarreal má své přednosti, a to zejména Giuseppe Rossiho v ideaĺním rozpoložení.

Vrásky má naopak Garrido ze zdraví dalšího klíčového hráče, Borja Valero má totiž menší zdravotní šrámy. Podle všeho však nastoupí. Ángel, Senna, Gonzalo a Oliva jsou již tradiční absence.

Ofenziva Porta se opírá zejména o dvojici Hulk - Falcao, která už letos nasbírala 63 branek. Zdá se, že Garrido přesto nesáhne k vysunutí Marcheny do zálohy, což by znamenalo místo pro Caniho.

Zápas začíná ve 21:05, rozhodčím bude Björn Kuipers.

Pravděpodobné sestavy:

Porto: Helton; Săpunaru, Rolando, Otamendi, Pereira; Guarín, Fernando, Moutinho; Varela, Hulk a Falcao.

Villarreal: Diego López; Mario Gaspar, Musacchio, Marchena, Catalá; Bruno, Borja Valero, Cani, Cazorla; Nilmar a Rossi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace