Preview: Portoriko - Španělsko

Xabi Alonso by na hřišti neměl chybět (© goal.com)

Nový ročník Primera División začíná už za tři dny, národní tým přesto stihne přátelský duel v Portoriku, kde se představí dnes v noci.

Pro čerstvé mistry Evropy z Polska a Ukrajiny půjde o první střetnutí poté, co si pověsili na krk zlaté medaile z kontinentálního mistrovství.

Přestože mnozí si na nesmyslný termín stěžují, Del Bosque povolal většinu hvězd. V nominaci nejsou Xavi Hernández a Carles Puyol z Barcelony či Álvaro Negredo ze Sevilly. Od reprezentačního kouče se očekává, že sáhne k mnoha střídáním, aby fotbalisty nepřetěžoval.

S nadšením přivítal utkání v exotické destinaci snad pouze Španělský fotbalový svaz, který za něj obdrží tři miliony eur. Kluby, zejména Barcelona a Real Madrid, se modlí, aby nedošlo k žádnému zranění.

Domácímu Portoriku připadá role jasného outsidera, La Roja už ale několikrát ukázala, že v přátelských duelech má problémy s motivací. Bude tomu i dnes, nebo Španělsko splní roli favorita? Odpověď se začne psát od 22:30.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace