Preview prvních zápasů čtvrtého předkola Evropské ligy

Trénink Sevilly (© marca.es)

Evropská liga má na programu první zápasy čtvrtého předkola.

A v akci budou i španělské kluby, a sice Betis, který se představí na hřišti Jablonce, a Sevilla, jejímž soupeřem je polský Śląsk Vratislav.

Jablonec - Betis, 18:00

Střelnice bude hostit střetnutí dvou celků, které vyznávají zelenobílou barevnou kombinaci. Zatímco domácí mohou jen překvapit, od Betisu se očekává jasný postup.

Svěřenci Pepe Mela k němu chtějí položit základ už dnes. Také Jablonečtí přiznávají, že zástupce La Ligy je na kvalitativně vyšší úrovni, avšak sní o překvapivém resultátu.

Sestava Betisu by se neměla příliš lišit od té, která nastoupila o víkendu proti Realu Madrid. Mimo hru pokračuje střelec Rubén Castro, v nominaci nejsou ani Dídac, Juanfran, Amaya nebo Lolo Reyes. Sevillští si pak musejí dávat pozor zejména na Hubníka a Pitáka.

Zápas začíná v 18 hodin, rozhodčím bude Alexandru Dan Tudor z Rumunska.

Pravděpodobná sestava Betisu: Sara; Chica, Paulão, Perquis, Nacho; Nosa, Matilla, Juan Carlos, Verdú, Cedrick a Jorge Molina.

Sevilla - Śląsk Vratislav, 21:30

Druhý zástupce města Sevilla se představí na domácím stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána, kde od 21:30 bude hostit polský Śląsk Vratislav.

Také v tomto případě je favorit jasně daný v podobě Španělů, jejichž cílem je uhrát na Pizjuánovi takový výsledek, aby odveta byla už jen formalitou.

Unaie Emeryho trápí zranění hráči. Ke Carriçovi totiž přibyli ještě José Antonio Reyes a obránce Nico Pareja. Zároveň není jasné, zda-li kouč Sevilly bude po víkendovém střetnutí proti Atléticu rotovat sestavou, nebo dá důvěru podobné jedenáctce. Śląsk je sice outsider, není však radno ho podceňovat, vždyť dokázal vyřadit Bruggy.

Výkop je naplánován na 21:30, mužem v černém bude Němec Manuel Gräfe.

Pravděpodobná sestava Sevilly: Beto; Coke, Fazio, Cala, Alberto Moreno; Kondogbia, Rakitić, Vitolo, Marin, Perotti a Bacca.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace