Preview: PSG - Valencia

Vymyslí Valverde vítěznou taktiku? (© marca.es)

Na Valencii čeká úkol z nejtěžších - zvítězit v Parku princů. V opačném případě se Netopýři s letošní Ligou mistrů rozloučí.

V prvním utkání osmifinále proti PSG totiž padli na Mestalle 1-2. Do Francie odcestovala Valencia s odhodláním poprat se o vstupenku do dalšího kola.

PSG je těžkým sokem, vždyť v kontinentálních soutěžích prohrálo na domácím stánku naposledy v roce 2006. Od té doby sehrálo v Parku princů 22 střetnutí, aniž by odešlo poraženo.

V dresu PSG by se mohl objevit od první minuty David Beckham, naopak nejistá je účast útočníka Méneze. Po zranění je fit stoper Thiago Silva. Carlo Ancelotti postrádá svou největší hvězdu, Zlatan Ibrahimović pyká za hloupé vyloučení z Mestally.

Adil Rami a Ricardo Costa pokračují na marodce Valencie, což znamená, že ve středu obrany bude muset stejně jako v posledním ligovém mači proti Levante zaskočit Jérémy Mathieu. Zbytek základní jedenáctky bude vycházet z tradičního složení.

Zápas začíná ve 20:45, mužem v černém bude Srb Milorad Mažić.

Pravděpodobné sestavy:

PSG: Sirigu; Jallet, Thiago Silva, Alex, Maxwell; Matuidi, Lucas Moura, Pastore, Beckham; Gameiro a Lavezzi.

Valencia: Diego Alves; João Pereira, Víctor Ruiz, Mathieu, Guardado; Tino Costa, Parejo, Feghouli, Banega; Jonas a Soldado.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace