Preview: Real Madrid - APOEL

Včerejší trénink Realu Madrid (© marca.es)

Pokud dnes nedojde na Bernabéu k senzaci, oslaví fotbalisté Realu Madrid postup do semifinále Ligy mistrů.

První utkání na půdě soupeře totiž Bílý balet vyhrál s přehledem 3-0. V dalším kole už čeká Bayern Mnichov, který nedal šanci Marseille.

APOEL odcestoval do španělské metropole s cílem si utkání užít a rozloučit se důstojně s milionářskou soutěží. Kypřané jsou smířeni s koncem, jejich pouť letošní sezónou i tak bude zapsána do klubové historie jako nadmíru úspěšná.

José Mourinho si může díky třígólovému náskoku dovolit postavit sestavu, v níž budou jména, která obvykle nepatří do základní jedenáctky. Varane, Altıntop, Şahin, Coentrão či Callejón, ale také třeba uzdravený Di María. Ti všichni doufají, že se dostanou na hřiště.

Arbeloa dostal volno, Lass a Khedira pokračují na marodce. Jeden z trojice Cristiano Ronaldo, Benzema a Higuaín zřejmě zůstane na lavičce, velmi nepravděpodobné to je v případě Portugalce, jenž chce i nadále sbírat gólové zápisy.

Do nominace hostů se vrací Manduca, ale vypadli z ní Oliveira a Tričkovski, který má zlomenou ruku. Nejistá je účast útočného esa Ailtona.

Výkop je v Madridu ve 20:45, rozhodčím bude Ital Gianluca Rocchi.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Casillas; Altıntop, Varane, Pepe, Coentrão; Şahin, Granero, Callejón, Kaká; Cristiano Ronaldo a Higuaín.

APOEL: Chiotis; Poursaitides, Kaká, Paulo Jorge, Boaventura; Pinto, Nuno Morais, Charalambides, Marcinho, Manduca a Solari.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace