Preview: Real Madrid - CSKA Moskva

Dějiště dnešního utkání (© as.com)

Real Madrid dnes nastoupí na Bernabéu v odvetě osmifinále Ligy mistrů proti CSKA Moskva.

První utkání skončilo v Rusku remízou 1-1, kterou domácí vybojovali díky brance z nastaveného času. K jistotě postupu tak Bílý balet potřebuje zvítězit.

Zatímco fanoušci z Madridu berou dnešní střetnutí pouze jako další bezproblémový krok v honbě za desátým ušatým pohárem, záložník CSKA Dzagoev věří v překvapivé rozuzlení: "Myslím, že nic není nemožné. Dali jsme góly Interu Milán, takže se nám to může povést i tentokrát. A pokud nějaký fotbal může s Realem Madrid soupeřit, pak je to ten ruský."

José Mourinho chystá ofenzivní sestavu, v níž nebude José María Callejón, který se do nominace nevešel. Jedním z mála otazníků je, zda-li nastoupí vedle Cristiana Ronalda v útoku Higuaín i Benzema, nebo pouze jeden z nich. Coentrão, Di María a Carvalho jsou mimo hru.

Základní sestava CSKA se nebude příliš lišit od té, která nastoupila v Moskvě. Novinkou by mohlo být zařazení japonského středopolaře Hondy, jenž v prvním utkání pouze střídal.

Výkop je na Bernabéu ve 20:45, rozhodčím bude Stéphane Lannoy z Francie.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Özil; Cristiano Ronaldo, Higuaín a Benzema.

CSKA Moskva: Chepchugov; V. Berezutski, Ignashevich, A. Berezutski, Shennikov; Aldonin, Wernbloom, Honda, Musa, Dzagoev a Doumbia.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace