Preview: Real Madrid - FC Kodaň

Carlo Ancelotti (© marca.es)

Real Madrid dopřál svým fanouškům v prvním kole základních skupin Ligy mistrů jednu z mála radostí, když zvítězil na hřišti Galatasaraye 6-1.

Nyní čeká Bílý balet domácí střetnutí proti dalšímu papírově slabšímu protivníkovi, a sice Kodani. Blancos chtějí zapomenout na ligové ztráty a zůstat v milionářské soutěži stoprocentní.

Hra svěřenců Carla Ancelottiho je plná otazníků a nejistoty, některým fanouškům už začíná Italův styl brnkat na nervy. Terčem kritiky je Ancelotti nejen kvůli výkonům týmu, ale i kvůli sestavám, které posílá do boje. Většina příznivců by chtěla vidět Moratu na místě Benzemy.

Až dnes by je kouč mohl vyslyšet, neboť plánuje úvodní jedenáctku s mnoha změnami oproti derby s Atléticem. Do hry by se tak měli dostat Casillas, Carvajal, Varane, Modrić a možná i Morata. Bale a Xabi Alonso jsou na marodce, Marcelo je novinkou v nominaci.

Kodaň dokázala v prvním zápase obrat o dva body Juventus, dnes by se podobný výsledek rovnal senzaci, kterou domácí nechtějí dopustit.

Výkop je ve 20:45, rozhodčím bude Slovinec Matej Jug.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Coentrão; Khedira, Modrić, Di María, Isco; Cristiano Ronaldo a Benzema.

FC Kodaň: Wiland; Jacobsen, Mellberg, Sigurdsson, Bengtsson; Claudemir, Bolanos, Delaney, Braaten; Jorgensen a Adi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace