Preview: Real Sociedad - Olympique Lyon

Vstoupí Real Sociedad do Ligy mistrů? (© marca.es)

Devadesát minut dělí fotbalisty Realu Sociedad od návratu mezi evropskou smetánku. Dnes se v odvetě čtvrtého předkola Ligy mistrů postaví Lyonu.

Z Francie si Baskové odvezli luxusní náskok po vítězství 2-0, pokud zopakují stejný výkon také na Anoetě, nastane sladký happy-end.

Zvláštní pocity zažije třináct hráčů, kteří zažili působení v Segundě. Z druholigového pekla se mohou dostat do milionového ráje. A jsou tomu velmi blízko.

Dobrou zprávou pro Jagobu Arrasate, pro něhož by postup rovněž byl životním úspěchem, je, že Antoine Griezmann je fit a měl by nastoupit od první minuty. Agirretxe a Zubikarai jsou mimo hru.

Lyon si je vědom, že má k Lize mistrů podstatně dále než soupeř, avšak rozhodně nepřijede do San Sebastiánu se svěšenými hlavami. Naopak, tým je připraven bojovat o šanci, kterou by oživila zejména rychlá branka.

Zápas začíná ve 20:45, na fair-play bude dohlížet Damir Skomina ze Slovinska.

Pravděpodobné sestavy:

Real Sociedad: Bravo; Estrada, Íñigo Martínez, Cadamuro, De la Bella; Zurutuza, Bergara, Xabi Prieto; Vela, Griezmann a Seferović.

Olympique Lyon: A. Lopes; Fofana, Koné, Umtiti, Bedimo; Malbranque, Gonalons, Benzia, Grenier, Gourcuff a Lacazette.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace