Preview: Rubin Kazaň - Levante

Hráči Levante mají úsměv na rtech. Vydrží jim? (© marca.es)

Bude Levante pokračovat v Evropě? Na to přinese odpověď dnešní zápas v Rusku.

Rubin Kazaň - Levante, 18:00

První vzájemný duel osmifinále Evropské ligy skončil na Ciutat de Valencia bezbrankovou remízou, což nechává šance obou týmů vyrovnané. Pokud chce Levante postoupit, stačí mu jakákoliv gólová remíza. Domácí potřebují k jistotě výhru.

Hráči Rubinu soupeře varovali, že tentokrát chtějí nastoupit s více ofenzivními choutkami. To je výzva pro obranu Levante, která je svou pevností vyhlášena.

César Navas a Ansaldi o zápas přijdou kvůli karetnímu trestu. Levante žádné podstatné absence neřeší, do Ruska odcestoval i Míchel, přestože nastoupit nemůže. Mužstvo opustil Obafemi Martins, jenž přestoupil do Seattlu, o góly by se tak měl starat zejména Acquafresca.

Zápas, který může opět přepsat historii celku z Valencie, začíná v 18 hodin. Mužem v černém bude Aleksandar Stavrev z Makedonie.

Pravděpodobná sestava Levante: Keylor Navas; Pedro López, Ballesteros, David Navarro, Juanfran; Pape Diop, Iborra, El Zhar, Rubén García, Barkero a Acquafresca.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace