Preview: Schalke - Valencia

Trénink Valencie na stadionu Schalke (© as.com)

Netopýři z Valencie odcestovali do Německa k odvetě osmifinále Ligy mistrů proti Schalke s cílem doprovodit do dalšího kola Barcelonu, která si zajistila postup přes Arsenal včera.

Na Mestalle se v prvním zápase zrodil výsledek 1-1, který více vyhovuje Magathovým svěřencům. Na papíře by měla být kvalitnějším týmem Valencia, je však potřeba to ukázat i na hřišti.

Schalke vyhrálo v letošním ročníku milionářské soutěže všechny své domácí zápasy, ale Valencia může být hodně těžkým oříškem. Netopýři dokázali remizovat na slavném Old Trafford nebo zvítězit na horké půdě Bursasporu vysoko 4-0.

Unai Emery nechal ve Valencii pouze z kádru vyřazeného Miguela a Chori Domíngueze, ve výpravě nechybí ani Stankevičius, který ale nemůže do zápasu zasáhnout. Základní jedenáctka nabízí několik otazníků, největší z nich, zda-li Emery nasadí Soldada i uzdraveného Adurize, nebo pouze jednoho z nich.

Domácí mají o své útočné jedničce jasno, je jí Raúl, autor vyrovnávajícího gólu z Mestally. Číslo sedm tentokrát nebude doplňovat zraněný Huntelaar. Schmitz si odpykává karetní trest.

Zajímavý duel začíná v tradičním čase 20:45, mužem s píšťalkou bude Švéd Jonas Eriksson.

Pravděpodobné sestavy:

Schalke: Neuer; Uchida, Metzelder, Howedes, Sarpei; Matip, Kluge, Farfán, Jurado; Hao a Raúl.

Valencia: Guaita; Bruno, David Navarro, Ricardo Costa, Mathieu; Banega, Mehmet Topal, Joaquín, Pablo Hernández, Mata a Aduriz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace