BLOG: Preview: Segunda B - Grupo 4 (29.kolo)

Previews nedělních zápasů 29. kola Segundy B - Grupo 4.

Kdo si není jistý, Segunda B, je třetí Španělská liga rozdělena na 4 skupiny, které obsahují 20 týmů v každé skupině. Z každé skupiny postupují 4 nejlepší celky v tabulce do Play-Off v boji o postup do Segundy División, neboli druhé Španělské nejvyšší soutěže. Jenom 4 nejlepší celky z Play-Off zaručují postup do Segundy. Co se týče sestupových vod, čtyři nejhorší celky ze Segundy B z každé skupiny přímo sestupují do Tercera Division, pátý nejhorší tým bojuje v baráži o udržení.

Roquetas - Écija (13.3. - 11:30)

Tým trenéra Florita potřebuje vyhrát k přibližení se k příčkám zaručující play-off, v poslední zápase prohráli na půdě San Roque 1-0.

Écija 6 zápasů v řadě neprohrála, navíc v posledním zápase dokázala vydolovat na domacím hřišti remízu 1-1 s jedním z nejsilnějších celků skupiny, s "B" týmem Sevilly. Díky nedovolenému zákroku Sevillského levého beka Moralese mohl Juan Pablo kopat pokutový kop v 87.minutě a srovnat tak skóre.

Raúl a Martin se vracejí po trestu. Quiqe Lorenzo, Xavi Molonas a Asta jsou na marodce

Kouč Éciji se může spolehnout na všechny své svěřence, na marodce či v trestu nejsou žádní hráči.

Pravděpodobné sestavy :

Roquetas: Jonathan - Robles, Morilla, Pablo, Servando - Aitor, Miro - De Gomar, Israel, Marc - Pallarés

Écija: Thorices - Portela, Alejo, Oscar, Ramírez - Danilson, Nando - Bello, Jonan, Pizarraya - Juan Pablo

 

Sevilla "B" - Lucena (13.3. - 11:30)

Domací tým poprvé přišel o plný počet bodů venku s Écijou. Předešlé zápasy "Béčka" byly v režii vysokých výher. Otázkou je zda-li remiza byla způsobená absencí klíčového hráče Luise Alberta s 12-ti branky, který byl pro zápas na marodce.

Lucena v posledních 3 zápasech získala 9 bodů, tudíž 3 výhry v řadě. Před týdnem na domacím hřišti s týmem Puertollano 3-1.

Béčko Sevilly bude postrádat suspendovaného obránce Moralese. Rodri, nejlepší střelec Grupo 4 s 19-ti góly je nominován pro "A" tým a brankář Jimenez je také v nominaci trenéra Manzana pro zápas s Barcelonou. Což znamená, že v brance nastoupí Sergio, který odchytal zatím jen jeden zápas a na hrotu mladíček Jairo. Luis Alberto, druhý nejlepší střelec týmu se vrací do sestavy po zranění.

Co se týče absencí v týmu Luceny, zraněný je pouze záložník Sergio Ortiz.

Pravděpodobné sestavy :

Sevilla "B": Sergio - Deivid, Moisés, Bernardo, Ríos - Salva, Campana - Alejandro, Luis Alberto, Ñoño - Jairo

Lucena: Cristian - Domingo, Lolo, Romerito, Cano - Sarmiento, Jesus Lanza - Toni Seoane, Fede, Dani Lanza - Pineda

 

Mellila - Yeclano (13.3. - 12:00)

Mellila stále bojuje o příčky zaručující play-off, v posledním zápase prohrou s Caravacou nepotvrdila boj o vyšší příčky, ale tenhle tým je znám velmi dobrou bilancí na domacím hřišti.

Yeclano má opačné starosti, momentálně se nachází na předposlední příčce zaručující sestup do Tercery Division. Před týdnem nedokázala získat ani bod s "B" týmem Almerie.

Domácí tým bude postrádat několik hráčů z defenzívy. David Vázquez se stále zotavuje z dlouhodobého zranění. Obránce Amarito se zranil a chybět bude přibližně 2 týdny. Kolega z obrany Mahanan též bude mimo kvůli karetnímu trestu, ze stejného důvodu chybí další obránce Dibi. Jediným pozitivem je návrat beka Zamorana.

Hosté se musí obejít bez zraněných hráčů Raúla, Crivi a Biri. V trestu je José Ramón.


Alcalá - Polideportivo Ejido (13.3. - 12:00)

Trenér domacího mužstva Cardo má záchranářské starosti, ovšem v posledních zápasech se týmu daří získavat cenné body. S "B" týmem Betisu Sevilla před týdnem dokázali zvrátit utkání ve svůj prospěch, v začátku zápasu prohrávali 1-0, ašak do čtyř minut vyrovnal stoper Nandi a o deset minut si Betis dal vlastní gól, který zajistil Alcale tři velmi cenné body.

Tým Ejida momentálně prochází krizí, celkem šest zápasů nedokázali hráči naplno bodovat a poslední čtyři utkání prohráli. Klidný střed tabulky pro tým Ejida je už minulostí, protože se postupně přibližují k sestupovým příčkám.

V týmu Alcalá nejsou zatím hlášeny žádné absence, takže sestava se bude odvíjet od té minulé.

Ejido nemůže počítat s obráncem Dani Hadrerou, který se ještě nezotavil ze zranění v minulém zápase. Počítat nemohou také se záložníkem Samuelem a dlouhodobě zraněným gólmanem Ubiernou.

Pravděpodobné sestavy :

Alcalá: Relano - Moreno, Nandi, Pulino, Velázquez - Ángel Luis - Chema, Platero - Gonzalo, Mustafá, Chico

Ejido: Valerio - Duque, Manzano, Galiano, Juanlu - Iosu, Vicente - Katxorro, Javilillo, Centrón - Arkaitz

 

Jumilla - Caravaca (13.3. - 16:30)

Další krizí potopený tým Jumilla, poslední tým v tabulce, poslední zápasy Jumilla dostává příděli typu 3-0, naposled s Lorcou, s Lucenou. Už 5 zápasů v řadě tým prohrál.

Caravaca je na tom mnohem lépe, pomalu se dostává ze sestupových míst. Poslední tři zápasy odehrali hráči Caravacy doma a ze všech dokázali vytěžit maximum. Jeden zápas bylo semifinále Copa Federacion s Lemonou, kdy vyhráli 2-0 a příští týden ve čtvrtek budou hrát odvetu. Takže v týmu panuje vcelku vítězná nálada. Jedinou špatnou informací, je že v Pondělí zemřel bývalí ředitel klubu Juan Navarro, takže hráči pravděpodobně nastoupí s černými pásky na paži.

Jumille se vrací po absenci obránce Bamba, po karetním trestu stoper Javier Bernal je též v nominaci. Gutiérrez je zraněn.

Javi de la Rosa, záložník Caravacy je suspendován. Útočníci Elías a Sivori jsou na marodce. Nejistý start je u Emilia a Atily

Pravděpodobné sestavy :

Jumilla: Pepelu - Bleda, Bernal, Juancris, Menchón - Juanjo, Ramos - Sergi, Karim, Gonzalo - Dieguito

Caravaca: Manolo - Miguel, Andrés, Gavilan, Georgi - Alfonso, Campillo - Pelusa, Atila (Cristian), Hernandez  - Rojas

 

Almería "B" - Unión Estepona (13.3. - 17:00)

Pro oba týmy zápas o záchranu. Almería je na to o něco lépe, ale pořád se nachazí na místě, kdy by musela do baráže o udržení. V posledním zápase s předposledním Yeclanem dokázala zvítězit góly Alberta a Roberta.

Estepona prochází prokletím, protože už 12 zápasů v řadě nedokázala vyhrát. Navíc se kolem klubu spekuluje o příchodu investorů z arabských zemí.

Hugo Álvarez a Javi Mojano jsou s otazníkem, ale pravděpodobně by měli nastoupit, gólman Álvaro by už měl být fit.

Montero, trenér Estepony nemůže počítat s třemi záložníky, jmenovitě Raul Barcos, který dostal červenou kartu v zápase s Murcií, Ruben Cruz je též suspendován z důvodu počtu žlutých karet. Igna si odvezl šrámy z předchozího zápasu a je zraněn. Pozitivum pro trenéra je obránce Ibón Diéz, který se vrací po karetním trestu.

Pravděpodobné sestavy :

Almerie "B": Diego (Álvaro) - Moyano, Lillo, Hugo, Trujillo - Alberto, Antonino, Rubio, Jonatan - Casabella, Ramon

Estepona: Efrén - Gaitan, Jonathan, Carlos Arias, Curro - Ibon Diez, Durán -  Eloy, Pedro, Adrian - Borja

 

Real Jaén - Ceuta (13.3. - 17:00)

Domací tým se v posledních týdnech vcelku zvedá. Pravdou je, že s týmy, které prochazejí herní krizí. Co se týče posledního zápasu, útočník Segura se ničil dvěma góly, a zajistil tak 3 body výhrou 2-1 s Polideportivo Ejido.

Ceuta dvakrát po sobě remizovala 1-1 s týmem Roquetas a naposled s Cádizem. Kouč Goikoetxea má stále vyhlídky na play-off.

Trenér domácích pravděpodobně bude mít k dispozici všechny hráče vyjma suspendovaného Zarandony. Kapitán týmu Fabios se vrací zpět do sestavy po absenci.

Ceuta se musí obejít bez početné marodky. Valter, Arriaga, David Canas, Villatoro a Berrocal jsou zranění. Suspendovaný je Guzman. Sandro Mendes je v nominaci, ale jeho start je nejistý. 

Pravděpodobné sestavy :

Real Jaén: Tejera - Juanjo, Rojas, Fabios, Zurdo - Jose Mari - Iván, Carnicer, Martos, Segura - Toledo

Ceuta: Fock - Modeste, Aridan, Mansilla, Baigorri - Raoul, Pérez, Seguro, Anete - Navarro, Torres

 

Puertollano - Lorca (13.3. - 17:00)

Domací tým se drží na klidném středu tabulky v posledním zápase v lize prohráli 3-1 s Lucenou. Pozitivem pro trenéra Maestreho je výhra v semifinale Copa Federacion 1-0 s týmem z Tercery Arandinou, odvetu hrají příští týden ve čtvrtek.

Lorca si zvedla počet bodl v tabulce výhrou v posledním zápase s posledním celkem Segundy B Grupo 4 Jumillou, výhrou 3-0.

Kouči domácích bude chybět pravý obránce Asier Ormazábal kvůli trestu, zranění jsou pak brankář Sevas a útočník Javi Gomez. Trenér prozradil, že odveta v poháru s Arandinou je velmi důležitá, takže bude některé hráče šetřit.

Lorce budou chybět záložníci Yosimar a Diop. Tono a Antonio se vracejí zpět po suspendaci. Olivares má nejistý start.

 

Real Murcia - Betis Sevilla "B" (13.3. - 17:30)

Jeden z nejlepších celků, který si jde za postupem v posledním zápase roztřílel tým Estepona 4-1, hattrickem se ukázal Cananas a Torres přidal další gol do své 12ti golové sbírky.

Rezervní tým Betisu prochazí vysokým herním downtrendem, celých 6 zápasů v řadě nedokázali svěřenci trenéra Oliho vyhrát. V posledním zápase sice vedli od 21. minuty 1-0 s Alcalou, ale během 15-ti minut Alcalá dokázala otočit a porazit Betis.

Trenér Murcie Inaki Alonso se bude muset stále obejít bez zraněneho brankáře Dani Hernándeze, dvojce v brance. Richi a Molino, též absentují, posledně jmenovaný útočník Molino je s otazníkem. Španělská fotbalová federace zamítla návrh Murcie o zrušení červené karty Gaga z minulého zápasu, tudíž tento pravý bek bude chybět.


 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace