Preview: Španělsko - Bosna a Hercegovina

Na tréninku panovala dobrá nálada (© marca.es)

Dnes se rozhodne o osudu Španělska v Lize národů, samotní fotbalisté týmu La Roja se toho však účastnit nebudou, čeká je přátelský zápas proti Bosně a Hercegovině.

Ten začne večer, tedy v době, kdy už Enriqueho parta bude vědět, jak v nově vytvořené soutěži dopadla. Vše určí výsledek posledního střetnutí skupiny mezi Anglií a Chorvatskem. Vítěz postoupí do další fáze, v případě remízy se bude smát ten třetí, tedy Španělsko.

Pokud jde o jeho utkání, tak Luis Enrique potvrdil už na tiskové konferenci, že dá šanci méně vytíženým fotbalistům. Mezi třemi tyčemi by však neměl chybět De Gea, i tak jej chce reprezentační kouč podpořit v době, kdy je za své výkony často kritizován. Sergio Ramos hrát nebude, kapitán se již vrátil do Madridu, aby se podrobil vyšetření svalového zranění.

Bosně a Hercegovině bude na Estadio de Gran Canaria patřit role outsidera, který bude doufat v gólový příspěvek své největší hvězdy Edina Džeka.

Výkop je ve 20:45, na dodržování pravidel bude dohlížet Portugalec Carlos Miguel Taborda.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace