Preview: Španělsko - Francie

Sergio Ramos nebude chybět (© marca.es)

Stadion Vicente Calderóna dnes uvidí velký zápas. Španělsko hostí v bitvě dvou silných reprezentací Francii.

Právě tyto dva týmy by se měly prát o prvenství v kvalifikační skupině o postup na mistrovství světa 2014. To ostatně potvrzují i dosavadní výsledky. La Roja má na kontě šest bodů při skóre 5:0, Francie rovněž zvládla oba mače vítězně a skóre má 4:1.

Španělsko je přece jenom favoritem, vždyť na své půdě vyhrálo všech z posledních 25 zápasů. Přibyde na vítěznou šňůru 26. korálek? To uvidí Madrid. Zatím ne všechny vstupenky jsou vyprodány, z 54 tisíc míst je obsazených něco kolem 45 tisíc. To vše při cenách vstupenek mezi 35 a 80 eury.

Největším otazníkem Del Bosqueho sestavy je tradičně nejistota, zda-li bude v útoku klasický forvard, nebo jestli dá kouč národního týmu přednost Cescovi v roli falešné devítky. Fernando Torres doufá v první start na Calderónovi od přestupu do Anglie. Sergio Ramos měl zdravotní potíže a jeho start byl nejistý, podle dnešních zpráv ale bude fit.

Francie i nadále věří Karimu Benzemovi, přestože je útočníkovi Realu Madrid vytýkáno málo nastřílených branek za národního mužstvo. Nasri, Mavuba, Diaby, Lass Diarra či Chantomé v nominaci nejsou.

Na Calderónovi je výkop v 21 hodin, rozhodčím bude Felix Brych z Německa.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: Casillas; Arbeloa, Busquets, Sergio Ramos, Jordi Alba; Xabi Alonso, Xavi, Iniesta; Silva, Pedro a Torres.

Francie: Lloris; Debuchy, Rami, Sakho, Clichy; Cabaye, Matuidi, Menez, Ribéry; Benzema a Giroud.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace