Preview: Španělsko - Itálie

Španělsko vs Itálie (© marca.es)

Stadion Bernabéu se dnes oblékne do gala, bude totiž svědkem atraktivního a klíčového utkání mezi reprezentacemi Španělska a Itálie.

Oba týmy mají v kvalifikační tabulce skupiny G shodný počet 16 bodů. A protože přímý postup na Mundial 2018 si zajistí jen první tým, může mít dnešní vítězství pro jednoho či druhého cenu zlata. La Roja i Itálie se chtějí vyhnout nutnosti absolvovat cestu na šampionát skrz baráž.

S falešnou devítkou, nebo s Moratou. Možná s Villou. Nebo s oběma. Či ani s jedním. S Iscem a Asensiem. Nebo se Silvou a Iniestou místo nich. Julen Lopetegui má nekonečně možností, jak dnešní základní jedenáctku poskládat. El Guaje je největší novinkou v nominaci, ale zajistí mu dobrá forma z MLS účast na hřišti? To asi ví jen trenér... Lopetegui ani Ventura nechtěly odkrýt karty a tréninky probíhaly za zavřenými dveřmi. Itálii na poslední chvíli vypadl klíčový stoper Chiellini, což Venturovi nepochybně přidělalo vrásky na čele.

V prvním vzájemném duelu se v Itálii zrodila po gólech Vitola a De Rossiho remíza 1-1. Jak tomu bude dnes?

To začneme zjišťovat od 20:45, na dodržování fair-play bude dohlížet Nizozemec Björn Kuipers.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace