Preview: Španělsko - Japonsko

Olympiáda začíná (© marca.es)

Španělsko má na letošní olympiádě řadu medailových želízek v ohni. Jedním z nich je fotbalový tým, který dnes vstupuje do turnaje zápasem proti Japonsku.

Šampion by měl podle odborníků vzejít z trojice Brazílie, Španělsko a Velká Británie. Dokáže La Rojita navázat na úspěšné výkony seniorského týmu a mládežnických výběrů?

První soupeř by pro Millovo mužstvo neměl být těžkou překážkou, i když samotný kouč varoval před možným podceněním. Vstup do olympiády může být klíčový a pomůže poodhalit, kam až naděje Španělska mohou mířit.

Milla musí řešit jedinou absenci, a to Ikera Muniaina. Fotbalista Athleticu si přivodil lehké zranění a od lékařů dostal doporučení, aby nenastoupil. Jordi Alba, Javi Martínez i Juan Manuel Mata, tři čerství mistři Evropy, budou součástí základní sestavy.

Sestava Japonska je pro většinu velkou neznámou. Dokáže Španělsko splnit roli favorita? Odpověď se začne psát v 15:45. Utkání se odehraje v glasgowském Hampden Parku.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: De Gea; Montoya, Íñigo Martínez, Domínguez, Jordi Alba; Javi Martínez, Koke, Isco; Mata, Rodri a Adrián.

Japonsko: Gonda; Hisakai, Suzuki, Yoshida, Tokunga; Famaguchi, Ohgihara, Kiyotake; Higashi, Otsu a Nagori.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace