Preview: Španělsko - Saúdská Arábie

Fernando Torres (© marca.es)

Ještě předtím, než pro Španělsko začnou kvalifikační boje o postup na mistrovství světa 2014 v Brazílii, se Del Bosqueho výběr představí v přátelském utkání proti Saúdské Arábii.

Pokud se nestane nic neočekávaného, zvítězí favorit na stadionu Nuevo Pasarón, dějišti zápasu v Pontevedře, vysokým rozdílem. 

Velká část pozornosti je soustředěna na Fernanda Torrese, pro něhož to bud stý start za národní tým. Útočník Chelsea se tak přidá ke Casillasovi, Xavimu a Xabi Alonsovi, dalším aktivním stovkařům reprezentace.

Sledován je také David Villa. Forvard Barcelony je už zcela fit po zlomenině nohy, kvůli níž absentoval osm měsíců, a Del Bosque naznačil, že by mohl být členem základní jedenáctky. La Roja se znovu může těšit na góly svého historicky nejlepšího střelce.

Tým Saúdské Arábie je pro většinu fanoušků velkou neznámou. Pro současné mistry Evropy i světa by ale neměl být těžkou překážkou.

Výkop je ve 22 hodin, rozhodčím bude Anar Salmanov z Ázerbajdžánu.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: Casillas; Juanfran, Piqué, Albiol, Jordi Alba; Xabi Alonso, Xavi, Iniesta; Jesús Navas, Villa a Torres.

Saúdská Arábie: Abdullah; Al-Mousa, Hawsawi, Al-Beeshi, Al-Zori; Otaif, Al-Shehri, Al-Fraidi, Mouath, Al-Dossari a Hazazi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace