Preview: Španělsko - Uruguay

Trénink Španělska (© marca.es)

Středeční večer bude mezi ligovými víkendy patřit zápasům národních týmů. Španělsko si to v přátelském duelu rozdá s Uruguayí.

Střetnutí se uskuteční v Kataru, zemi, která neváhala španělské straně zaplatit tři miliony eur, aby se mohlo uskutečnit právě v ní. Půjde o souboj aktuálních mistrů světa a Evropy a proti poslednímu vítězi jihoamerického mistrovství Copa América.

Zároveň utkání poslouží pro oba týmy jako test před blížícím se Konfederačním pohárem, kde na sebe rovněž narazí. A pak tu jsou rekordy a jubilea. Del Bosque dožene Kubalu jako muž s nejvíce odkoučovanými zápasy národního týmu, Carles Puyol oblékne dres reprezentace posté.

Z Del Bosqueho nominace na poslední chvíli vypadli Xabi Alonso či Xavi Hernández, další hvězdy jsou však připravené. Včetně Davida Villy, jenž doufá v přísun minut na hřišti, kterých se mu letos v Barceloně mnoho nedostává.

Uruguay má silný kádr. Cavani, Forlán, Luis Suárez... To je velká ofenzivní hrozba. Obrana bude mít z poloviny "španělské" složení, Lugano i Godín pobíhají po trávnících La Ligy.

Zápas začíná v 19 hodin, řídit ho bude Fahad Jaber z Kataru.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: Víctor Valdés; Arbeloa, Sergio Ramos, Puyol, Jordi Alba; Busquets, Fàbregas, Iniesta; Mata, Pedro a Villa.

Uruguay: Muslera; Cáceres, Lugano, Godín, Pereira; Gargano, Pérez, Luis Suárez, Cristian Rodríguez, Forlán a Cavani.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace